Доставка

https://online.vasmar.bg доставя своите стоки до всички населени места на територията на Република България.

 

Поръчки в рамките на град Кърджали се доставят със собствен транспорт на Васмар ООД

Поръчаните стоки се доставят до входната врата на блокове, кооперации , къщи и обекти.

Не се предлага пренасяне на стоката по етажи.

 

Поръчки до всички населени места на територията на България се доставят с куриерска фирма Спиди или Еконт по избор на клиента.

Поръчаната от Вас стока се доставя в максимален срок от 2 работни дни след поръчка.

Поръчаната стока се изпраща от:

офис до офис

офис до врата

Поръчаната стока ще се достави на посочения от Вас адрес в уговорения срок с куриерска фирма , като Вие поемате задължението да осигурите достъп и възможност за получаване на стоката.

Транспортните разходи по доставката - Цената на доставката е за сметка на клиента и е според ценова листа на избраната кириерска фирма.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

Ако не можем да Ви намерим в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ние ще се опитаме да се свържем с Вас на посочения телефон за контакти. Ако не успеем да се свържем с Вас за допълнително доуточняване на детайлите за доставка поръчката ще се счита за отпаднала и ще прекратим доставката й.

В случай, че сте възпрепятствани и не можете да приемете доставката на посочения от Вас адрес в уговореното време, Ви молим да ни потърсите на телефона посочен във секция "Контакт с нас" за да обсъдим различен от уговорения срок и адрес на доставка.

Ако имате допълнителни изисквания за час на доставката, друга куриерска фирма или други условия се свържете с нас. Ние сме готови да се съобразим с вашето време и ангажименти.

Работи на OpenCart
Васмар Онлайн © 2024